123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Aanbieding: 3x Scrub Mommy Special Edition lente roze bloem

€ 10,50 (Incl. 21% btw)
(€ 8,68 excl. 21% btw)
Direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Met deze Scrub Daddy aanbieding haalt u 3 sponzen in huis met hoge korting! Deze special edition Scrub Mommy sponzen zorgen direct voor dat echte lentegevoel. Dit komt niet alleen door de vrolijke roze kleur, maar ook doordat de sponzen de vorm van een bloem hebben. 

Deze sponzen zijn ontwikkeld om het u gemakkelijk te maken. Zowel qua materiaal als qua vorm. De oogjes zijn bijvoorbeeld te gebruiken om op hetzelfde moment de binnen- én de buitenkant van het bestek schoon te maken. Door de vorm van de spons reinigt u ook de binnenkant van glazen eenvoudig.

Ook het materiaal is dus uniek. Deze sponzen hebben twee zijdes: één met FlexTexture-materiaal en één met ResoFoam-materiaal. FlexTexture betekent dat de textuur verandert aan de hand van de watertemperatuur. Houd de sponzen onder de koude kraan en de textuur wordt hard. Houd de sponzen onder de warme kraan en de textuur wordt zacht. Zo is krachtige én zachte reiniging mogelijk. Het ResoFoam-materiaal is extra absorberend. Hiermee wordt een grote hoeveelheid afwasmiddel opgenomen; perfect voor tijdens de afwas!

De roze Scrub Mommy sponzen zijn krasvrij, kunnen op alle materialen gebruikt worden, blijven er altijd schoon uitzien en kunnen wel 8 weken lang gebruikt worden.
Specificaties
Merk: Scrub Daddy Kleur: roze
Type: spons Aantal: 3 stuks
Soort: Scrub Mommy Ons artikelnr: SSC01009