123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 44A toner zwart


 
HP 44A toner koopt u hier met laagsteprijsgarantie. Kies voor de goedkopere toner van het 123inkt huismerk en bespaar op uw kosten. Vandaag besteld, morgen in huis!

Goedkope HP 44A toner bestellen

De toner HP 44A kunt u herkennen aan de HP code: CF244A. U koopt hem hier voor de allerbeste prijs. De HP 44A (CF244A) toner zwart is speciaal ontworpen voor verschillende zwart-wit laserprinters uit de LaserJet Pro-serie:
  • HP LaserJet Pro M15
  • HP LaserJet Pro M15a
  • HP LaserJet Pro M15w
  • HP LaserJet Pro MFP M28
  • HP LaserJet Pro MFP M28a
  • HP LaserJet Pro MFP M28w
Heeft u een andere printer? Zoek dan via uw HP printernummer naar de juiste toners. Typ het nummer in de witte rechthoekige zoekbalk en klik bij de zoekresultaten op uw printer. U ziet direct welke toners in uw laserprinter passen.

Welke toners u ook nodig heeft, u koopt ze bij ons altijd voor de laagste prijs. Wilt u meer besparen? Kies dan voor de goedkopere tonercartridges van ons huismerk.

Bespaar veel met de toner van het 123inkt huismerk

Met de HP 44A (CF244A) toner zwart van ons huismerk print u de meeste pagina’s voor de laagst mogelijke prijs. Vergelijkt u het maar eens met de capaciteit van de originele HP toner:
  • HP 44A: 1.000 pagina’s
  • 123inkt huismerk 44A: 1.300 pagina’s
U kunt tot wel 30% meer pagina’s afdrukken met ons goedkopere alternatief. Dat is heel makkelijk besparen! Dankzij de hogere capaciteit hoeft u de HP CF244A toner van ons eigen merk minder vaak te vervangen en kunt u langere tijd productief blijven werken.

Met de HP 44A (CF244A) toner van ons eigen merk print u bovendien haarscherpe documenten met diepe zwarttinten. Ideaal voor al uw zakelijke documenten, zoals rapporten, contracten en verslagen. Alle huismerktoners worden gemaakt in moderne fabrieken met ISO-certificering. Deze fabrieken voldoen daardoor aan strenge normen en internationale standaarden. Elke toner wordt tijdens het hele productieproces continu getest. De tests worden uitgevoerd door de deskundige printerexperts van onze kwaliteitsafdeling. U weet dus zeker dat uw HP 44A toner cartridge aan de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding voldoet.
 
U krijgt levenslang garantie op onze huismerkartikelen. U heeft daardoor altijd recht op herstel of een vervangend artikel als uw toner niet werkt zoals u mag verwachten.

Meer weten over ons eigen merk? Lees alles over de kwaliteit van het 123inkt huismerk, het productieproces, kwaliteitstests en meer.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoeveel afdrukken kan ik maken met de HP 44A toner?

Met de originele HP 44A (CF244A) toner zwart print u ongeveer 1.000 pagina’s. Als u de tonercartridge van het 123inkt huismerk gebruikt, kunt u gemiddeld 1.300 pagina’s afdrukken. De toner van ons huismerk bevat meer tonerpoeder en is veel goedkoper. Hierdoor bespaart u makkelijk op uw printkosten, terwijl uw afdrukken nog steeds van topkwaliteit zijn.

Voor welke printers is de HP 44A (CF244A) toner geschikt?

De HP 44A toner is geschikt voor een aantal laserprinters uit de LaserJet Pro-printerserie:
  • HP LaserJet Pro M15, M15a en M15w
  • HP LaserJet Pro MFP M28, M28a en M28W
Ook de 123inkt huismerktoners passen en werken perfect in deze printermodellen. Hiermee print u haarscherpe documenten van hoge kwaliteit. Ga snel naar 123inkt.nl, bestel uw toners en profiteer van de allerlaagste prijs!


Heeft u vragen over het bestellen van HP A44 toner? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.