123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Edding paint markers

Met de paint markers van Edding kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Wij hebben een ruim aanbod met diverse kleuren en met dunne, of juist dikke punten. Koop vandaag nog uw nieuwe paint markers!
1 - 0 van 0

Edding paint markers

Creatief aan de slag met paintmarkers? Bestel ze online!

Met de paint markers van Edding kunt u alle kanten op. De markers schrijven op metaal, glas en kunststof en hebben een verfachtige pigmentinkt. Deze inkt droogt snel en is slijt- en wrijfvast. De pennen schrijven het mooist op gladde en donkere of transparante materialen. Maak eenvoudig decoraties met verschillende lijndiktes dankzij de verschillende maten van de punt. Voor het invullen van grotere vlakken kiest u best een punt van 2-4 mm. Wilt u grove lijnen tekenen? Dan is een punt van 1-2 mm het best. Het schrijven van teksten of tekenen van details gaat het best met een punt van 0,8 mm. Alle stiften zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Daarnaast is de inkt hittebestendig tot 400º C, waardoor de mogelijkheden met deze stiften eindeloos zijn. Wat dacht u van het versieren van een ovenschaal, voor de buurvrouw die zo van koken houdt? Of een gepersonaliseerde mok voor uw collega? Laat uw creativiteit de vrije loop!

Wanneer u met een nieuwe Edding paint marker aan de slag gaat, is het belangrijk om eerst een paar keer rustig te ‘pompen’. Dit doet u door de punt van de stift in het omhulsel te drukken en te wachten. Hierdoor loopt de inkt in de punt en kunt u beginnen!

Als u uw paint markers lange tijd regelmatig gebruikt, kan de punt gaan slijten. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier hebt van uw markers, kunt u reservepunten bestellen. Bent u meer op zoek naar stiften die op papier schrijven? Bekijk dan eens ons assortiment van brilliant paper markers. Voor andere weerbestendige markers kunt u ook eens kijken naar onze outdoor markers of timmermanspennen.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.