123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Winactie zomer 2024 - bestel en maak dagelijks kans

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J5740DW

Brother MFC J5740DW cartridges bestelt u hier in standaard- en hoge capaciteit voor de laagste prijs. Kies uit zwarte en kleurencartridges van Brother of het goedkopere 123inkt huismerk. U bespaart het meest met een voordeelverpakking. Vandaag besteld, morgen in huis!

Koop Brother MFC J5740DW cartridges voor de laagste prijs

De Brother LC-422 en Brother LC-422XL cartridges zijn speciaal ontworpen voor uw Brother MFC-J5740DW inkjetprinter. Het formaat van deze cartridges is precies hetzelfde. Het enige verschil tussen deze cartridges is de hoeveelheid inkt die ze bevatten. In de XL-cartridges zit meer zwarte, cyaan, magenta of gele inkt. Hierdoor kunt u meer documenten printen.

Dankzij onze laagsteprijsgarantie kunt u erop rekenen dat elke Brother MFC J5740DW cartridge bij ons altijd het goedkoopst is. Wist u dat de printerinkt van ons huismerk nog veel goedkoper is? Met deze voordelige patronen print u de meeste pagina’s voor de laagste prijs. Als u een multipack bestelt, profiteert u zelfs nog meer. Dit is een set met alle huismerkcartridges die u nodig heeft.

Alle 123inkt huismerk en Brother MFC J5740DW patronen zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u de volgende dag meteen nieuwe documenten kunt afdrukken.

Hoge capaciteit Brother MFC J5740DW inkt van het 123inkt huismerk

Net als de originele Brother cartridges zijn de 123inkt huismerkcartridges speciaal voor uw printer gemaakt. Ze passen en werken uitstekend in uw inkjetprinter en bevatten veel meer inkt. Daardoor kunt u meer documenten printen en hoeft u minder vaak uw cartridges te vervangen. Vergelijk de capaciteit van ons huismerk met Brother.
 
Kleur Brother 123inkt huismerk
Zwart
standaardcapaciteit
550 pagina's 3.600 pagina's
Cyaan, magenta en geel
standaardcapaciteit
550 pagina's 1.716 pagina's
Zwart
hoge capaciteit
3.000 pagina's 3.600 pagina's
Cyaan, magenta en geel
hoge capaciteit
1.500 pagina's 1.716 pagina's

Met de Brother MFC J5740DW cartridges van ons eigen merk print u altijd meer pagina’s:
  • Zwart standaardcapaciteit: 554% meer pagina’s
  • Kleur standaardcapaciteit: 212% meer pagina's
  • Zwart hoge capaciteit: 20% meer pagina’s
  • Kleur hoge capaciteit: 14% meer pagina’s
Dankzij de hogere capaciteit kunt u veel langer productief door blijven werken.

Cartridges van het 123inkt huismerk: uw slimme keuze

Elke Brother MFC J5740DW cartridge van ons huismerk is met veel zorg en aandacht ontwikkeld. Ze worden geproduceerd in moderne fabrieken met ISO-certificering. Zo voldoet de printerinkt gegarandeerd aan alle strenge normen en hoge kwaliteitseisen. Bovendien worden alle cartridges tijdens het hele productieproces getest door onze deskundige printerexperts. U kunt dus rekenen op de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding.
 
U heeft altijd levenslang garantie op alle inktcartridges en andere artikelen van ons huismerk. Werkt uw product niet zoals u had verwacht? Geen probleem, dankzij de garantie heeft u recht op herstel of een vervangend artikel.

Bespaar het meest met een voordeelverpakking

Alle Brother MFC J5740DW patronen die u nodig heeft zitten in een handig multipack. Deze complete sets bevatten vier cartridges (zwart, cyaan, magenta en geel) van ons huismerk. Een voordeelverpakking is altijd goedkoper dan cartridges los bestellen. Als u wilt profiteren van de laagste mogelijke prijs per geprinte pagina, bestel dan een multipack.

Misschien interessant voor u

Veelgestelde vragen

Waar koop ik goedkope Brother MFC J5740DW cartridges?

Brother MFC J5740DW inkt koopt u voor de laagste prijs bij 123inkt.nl. In ons assortiment vindt u Brother LC-422(XL) cartridges en goedkopere patronen van ons eigen merk. Ze passen allemaal perfect in uw printermodel. Kies voor de cartridges van het 123inkt huismerk om de meeste documenten te printen voor de laagste prijs.

Welke cartridges passen er in de Brother MFC-J5740DW printer?

In uw Brother MFC-J5740DW inkjetprinter passen de volgende cartridges:
  • Brother LC-422BK en Brother LC-422XLBK (zwart)
  • Brother LC-422C en Brother LC-422XLC (cyaan)
  • Brother LC-422M en Brother LC-422XLM (magenta)
  • Brother LC-422Y en Brother LC-422XLY (geel)
Ook de goedkopere cartridges van het 123inkt huismerk passen en werken perfect in deze printer. Met onze voordelige alternatieven print u de meeste pagina’s voor de laagste prijs.

Hoeveel inkt zit er nog in mijn Brother MFC J5740DW cartridge?

Het inktniveau van uw cartridges controleert u via het lcd-scherm van uw printer. Druk op Inkt en vervolgens Inktvolume. U ziet nu hoeveel inkt er in elke cartridge zit en het geschatte aantal pagina’s dat u nog kunt afdrukken.


Heeft u vragen over het bestellen van Brother MFC J5740DW cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.