123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP ENVY 7640

Bestel inkt voor uw HP ENVY 7640 tegen de laagste prijzen. Of u nu kiest voor originele HP cartridges of onze goedkopere huismerkvariant, u profiteert altijd van de beste printkwaliteit. Bestel vandaag en print morgen alweer verder!

HP ENVY 7640 cartridges kopen voor de laagste prijs

Ons assortiment inktcartridges voor de HP ENVY 7640 bestaat uit de HP 62 en HP 62XL inktpatronen in zwart en kleur. Deze koopt u bij ons voor de laagste prijs. Elke kleurencartridge bevat cyaan, magenta en gele inkt. Wanneer één kleur op is, moet u de gehele cartridge vervangen. De kleuren kunnen niet los van elkaar vervangen worden.

De HP 62XL is een hogecapaciteitscartridge. Deze is even groot als een standaardcartridge, maar bevat meer inkt. Hiermee print u meer documenten voor minder geld.

HP ENVY 7640 inkt van het goedkope huismerk

Onze HP 62 huismerkcartridges zijn speciaal gemaakt voor uw HP ENVY 7640 printer. Profiteer van meer inkt voor de laagste prijs. Of kies voor een multipack: deze voordeelverpakkingen bevatten alle nodige inkt in één aankoop. En een multipack is goedkoper dan losse inktpatronen.

Onze huismerkcartridges worden gemaakt in ISO-gecertificeerde fabrieken. Dit betekent dat de huismerkcartridges voldoen aan internationale standaarden. Kies voor betrouwbaarheid en kwaliteit met huismerkcartridges.

De hogere capaciteit van HP ENVY 7640 huismerkcartridges

Bekijk hier de verschillen tussen onze voordelige huismerkcartridges en de originele HP-inktpatronen. Ontdek hoe u kunt besparen zonder in te leveren op kwaliteit.
 
Kleur HP 62
standaardcapaciteit
123inkt huismerk
standaardcapaciteit
HP 62XL
hoge capaciteit
123inkt huismerk
hoge capaciteit
Zwart 4 milliliter 19 milliliter 12 milliliter 19 milliliter
Kleur 4,5 milliliter 17 milliliter 11,5 milliliter 17 milliliter


Kortom, of u nu kiest voor standaard- of hogecapaciteitscartridges; met ons huismerk bespaart en print u het meest.

Praktische en goedkope HP ENVY 7640 multipacks

Kies voor een XL-huismerk multipack inkt voor uw HP ENVY 7640 om slim en zuinig te printen. Onze multipacks bieden alle benodigde kleuren in één voordelige aankoop. Meteen voordeelverpakking bespaart u aanzienlijk, vergeleken met het kopen van losse cartridges. Profiteer van gemak en kostenbesparing met één aankoop.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Welke inktpatronen kan ik gebruiken voor de HP ENVY 7640 printer?

Voor de HP ENVY 7640 zijn de HP 62 of HP 62XL cartridges vereist. U kunt kiezen tussen de originele HP cartridges en onze goedkopere 123inkt huismerkvarianten. Onze huismerkcartridges zijn gevuld met meer inkt, waardoor u meer kunt printen, voor minder geld.
 

Waar koop ik HP ENVY 7640 inkt?

Bij 123inkt.nl koopt u cartridges met laagsteprijsgarantie. U heeft de keuze uit HP en het goedkopere 123inkt huismerk. Huismerkinkt levert vergelijkbare resultaten tegen een lagere prijs.


Heeft u vragen over het bestellen van HP ENVY 7640 cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen de medewerkers van onze klantenservice u graag verder. Zij staan op werkdagen van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar.